Reducerea donatorului de sange

In majoritatea tarilor europene sangele asteapta pacientul in spital, nu invers. De aceea rezonam cu ideea si sustinem campaniile de donare de sange astfel ne vom dedica acestei cauze donand frecvent sange si oferind un discount de 10% oricarui donator din tara atata timp cat a donat sange cu maxim 3 luni inaintea comenzii.

Pentru a beneficia de acest discount nu trebuie decat sa ne trimiteti o poza in care sa apara data donarii si numele dumneavoastra inainte sau dupa finalizarea comenzii.

Donezi

Daca esti eligibil pentru donare te duci intr-un centru de transfuzii. Donarea de sange se face pe baza buletinului, a unei fise care se întocmeste la centrul de transfuzii si a unui chestionar prin care ne dam acordul pentru donare.

Felicitari

Daca sangele tau este sanatos, poti sa salvezi chiar si trei vieti, pentru ca in laboratoare, specialistii pot sa separe urmatoarele: – celule rosii (se folosesc mai ales la intervenții chirurgicale si sunt ‘bune’ pana la 35 de zile de la recoltare); – trombocite (sunt ‘bune’ pana la 5 zile de la recoltare si pot ajuta la tratamentul bolnavilor de cancer si leucemie); – plasma (congelata, poate fi folosita pana la 12 luni si este cel mai des utilizata in accidente si traume, arsuri);

Trimiti sau pregatesti comanda

Daca doresti sa platesti cu cardul atunci recomandam sa nu o finalizezi, si sa astepti codul de reducere de 10% furnizat pentru donatori. Daca doresti plata ramburs atunci poti finaliza comanda si aplicam noi ulterior reducerea de 10%.

Aplicare reducere

Acum trebuie doar sa ne trimiti dovada donarii, si anume o poza cu buletinul de donare in care sa apara data donarii si numele tau. Ne poti trimite poza la office@perne-auto.ro sau la 0768862068 pe whatsapp. Daca comanda este deja finalizata, o sa aplicam noi reducerea, iar daca nu ai apucat sa finalizezi comanda, atunci o sa iti furnizam un cod-voucher de 10% pe care il poti aplica tu pe cos.