Livrarea comenzilor

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzi” sau pe pagina de urmarire comanda folosind id-ul comenzii sau email-ul folosit la finalizarea ei.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila doar telefonic la 0768.862.068 sau prin email la office@perne-auto.ro.

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda sau vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede telefonic la 0768.862.068.

Modalitati de livrare

Livrare prin curier

Atat in Bucuresti, cat si in alte localitati, livrarea produselor se face GRATUIT daca valoarea produselor comandate depaseste suma de 300 Lei, au o greutate de pana la 3 Kg si adresa de livrare se afla in aria de acoperire a firmei de curierat.

Pentru comenzi a caror valoare este pana in 300 Lei, se percepe costul de transport de 17 Lei, daca localitatea se afla in aria de acoperire a firmei de curierat.

Timpul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la predarea coletului curierului si poate creste in functie de zona de livrare, in special in localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat.

Pentru produsele care depasesc 3 Kg sau nu sunt in aria de acoperire se percepe o taxa de 1 Leu+TVA pe kilogram suplimentar, respectiv 1 Leu+TVA pe kilometru suplimentar. Orice alt cost al expeditiei este suportat de client.