Conditii de utilizare

Poti utiliza corespunzator site-ul www.perne-auto.ro dupa ce in prealabil ai citit cu atentie si ai acceptat termenii si conditiile lui de utilizare.

PERNE-AUTO.RO – este denumirea comercială a SC OKARIMASU SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Bucuresti, Strada Voila nr 10, bloc 21,sector 4, România.

Date de contact:
M: +4 0768 862 068

E-Mail: office@perne-auto.ro

Site: www.perne-auto.ro

Date bancare:

ING BANK N.V., BUCHAREST BRANCH
IBAN RON: RO94INGB0000999909339349

Date fiscale:
Nr. Registrul Comerțului J40/2736/2017
CUI: 37157323

Societatea comerciala nu este platitoare de TVA.

Utilizarea site-ului perne-auto.ro

Echipa Okarimasu iti permite sa vizualizezi si sa accesezi diferite materiale si informatii postate pe acest site numai pentru uzul personal. Tot continutul site-ului www.perne-auto.ro este proprietatea OKARIMASU S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Este interzisa folosirea materialelor si informatiilor in scopuri comerciale, pe alte website-uri, fara acordul prealabil Okarimasu. Nerespectarea termenilor si conditiilor de utilizare duce la anularea dreptului de utilizare a site-ului si aplicarea prevederilor legale in astfel de situatii.
Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@perne-auto.ro

Continutul informativ al site-ului perne-auto.ro

Echipa Okarimasu poate modifica oricand, fara obligativitatea unei informari prealabile, continutul site-ului, descrierea sau imaginile produselor, modalitatea de lucru cu Clientii.

Toate informatiile de pe site, imaginile si descrierile produselor au caracter strict informativ. Ele pot diferi totusi intr-o masura mai mare sau mai mica fata de produsul fizic, pot fi incomplete sau inexacte, sau pot sa nu satisfaca nevoile si cerintele tale, cazuri pentru care echipa Okarimasu nu este raspunzatoare. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu confirmam informatiile pe care le veti gasi in acele site-uri.

Obligatia de inregistare si furnizare de informatii corecte la inregistrare

Daca esti un vizitator al acestui site, poti naviga fara a fi necesara inregistrarea si autentificarea ta.

Daca utilizezi site-ul in scopul cumpararii de produse, este obligatorie crearea unui cont si furnizarea de informatii complete, corecte si actuale despre tine, asa cum sunt specificate in pagina de inregistrare ca utilizator. Acestea permit procesarea si expedierea comenzii. In situatia in care consideram ca nu ai respectat aceasta obligatie, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul la utilizarea serviciilor acestui site, pe o perioada determinata sau nedeterminata, fara o instiintare prealabila.

Statutul de membru perne-auto.ro

Odata cu inregistrarea pe site-ul nostru si creearea unui cont personal, obtii statutul de membru care iti permite sa comanzi, sa beneficiezi de promotii / oferte speciale. Te poti loga oricand in contul tau prin completarea adresei de email si a parolei. Pastrarea confidentialitatii parolei revine fiecarui utilizator in parte.

Blocare cont membru perne-auto.ro

Echipa Okarimasu isi rezerva dreptul de a bloca contul unui utilizator (membru) si de a nu mai permite plasarea de comenzi de catre acesta, in conditiile in care a avut o comanda confirmata si neridicata / returnata de catre curier.

Confidentialitate

Informatiile personale ale utilizatorilor vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site, in conformitate cu politica descrisa in pagina Confidentialitate.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul, astfel cum este definit in prezentul Document incluzand, dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorul, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului/ nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Vanzator, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al Vanzatorul.

Orice Continut la care Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Vanzatorl si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Vanzatorului cu referire la acel Continut.

Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul/ poate copia, transfera si/sau utiliza Continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care Vanzatorul confera Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului/ dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit Continut, la care Utilizatorul/ Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor Continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor Continuturi pe Site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Vanzatorului pentru respectivul Utilizator/Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest Continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui Continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Utilizator, Client, sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Vanzatorului si/sau al angajatului/prepusului Vanzatorului care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul Continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau prin  acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Forta majora

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligățiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forță majoră este evenimentul imprevizibil, în afară controlului părților și care nu poate fi evitat.

Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la dată producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără că vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Okarimasu și Clienți / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătoreșți române competențe din Bucuresti.