Politica retur

Vrem sa fii multumit de produsele cumparate de pe perne-auto.ro si speram ca acestea sa raspunda cerintelor tale! In cazul in care totusi ai nemultumiri legate de produsele cumparate, le poti returna catre noi.

Declaratia consumatorului cu privire la retragerea consumatorului din contractul la distanta poate fi trimisa comerciantului fara invocarea vreunui motiv, insa cu respectarea termenilor si conditiilor prezente, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care consumatorul sau un tert indicat de catre acesta a receptionat produsul.

Consumatorul isi asuma pe risc propriu expedierea produselor pentru care nu sunt indeplinite urmatoarele “conditii tehnice obligatorii”:

Produsele trebuie sa nu prezinte urme de purtare sau de uzura, si sa fie nedeteriorate din cauza actiunilor nepermise de manipulare, altele decat cele necesare stabilirii de catre consumator a naturii, caracteristicilor si functionalitatii produselor.
Produsele trebuie sa prezinte “caracteristicile obligatorii” existente in momentul receptiei produselor de catre Consumator.
Produsele trebuie sa fie insotite de urmatoarele “elemente obligatorii”: factura de cumparare, ambalajul complet al produsului nedeteriorat sau rupt si orice documente/accesorii/cadouri cu care a fost livrat.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Consumatorul va expedia produsul catre comerciant prin intermediul serviciilor de curierat/postale impreuna cu formularul de retur pe care te rugam sa il descarci prin click aici.

Iti vom inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data expedierii produselor returnate catre noi. Taxele de transport pentru retur vor fi suportate in intregime de consumatorul care solicita returul.

Atentie! Adresa mai sus mentionata in formularul de retur este punct exclusiv pentru receptionarea coletelor expediate prin curier. Nu se predau colete in mod direct de catre consumator comerciantului!